Следвайте Гласове в Ако все още се чудите кой е отговорен

...
Следвайте Гласове в Ако все още се чудите кой е отговорен
Коментари Харесай

Мария Захарова: Питайте Байдън и Нюланд за случилото се със Северен поток

Следвайте " Гласове " в 
Ако към момента се чудите кой е виновен за войната в Украйна, международната икономическа рецесия и края на европейското съдействие, чуйте думите на Виктория Нюланд от началото на годината. За това прикани говорителката на съветското министерство на външните работи Мария Захарова като насочи въпросите за хипотетичния бойкот на тръбите на " Северен поток " към Вашингтон.

Захарова написа в: 

" Все още ли търсите отговор на въпроса кой стои зад целия украински кървясъл сюжет, разрушаването на паневропейското съдействие и световната международна рецесия? 
На 27 януари 2022 година заместник-държавният секретар Виктория Нюланд съобщи на брифинг в Държавния департамент, че Съединени американски щати ще спрат " Северен поток 2 ", в случай че Русия " нахлуе " в Украйна:
" Бих желала да бъда откровена: в случай че Русия нахлуе в Украйна, по един или различен метод " Северен поток 2 " няма да работи. "

А преди този момент тя ясно формулира задачата си, като сподели " F.ck EU ". Кога ще се разсъни Брюксел? "

По-рано Захарова написа, че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън е задължен да отговори на въпроса дали Съединени американски щати са осъществили опасността си против газопровода " Северен поток 2 ". 
„ Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън е задължен да отговори на въпроса дали Съединените американски щати са осъществили опасността си на 25 и 26 септември 2022 година, когато породи изключителна обстановка по трите линии на СП-1 и СП-2, която условно се квалифицира като пръсване на водопровод, като се спекулира с тяхното подкопаване “, написа дипломатът в канала си в Telegram, публикувайки видео със съответната тирада на президента на Съединените щати.
 

 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР